Sziasztok!

MAGUNKRÓL

Magánéletben is társak vagyunk és a végletekig maximalisták. Imádjuk az egyedit, a minőséget az élet minden területén. A harmónia és az összhang esszenciális lételemünk.

A stílus és a dizájn szeretete összefonódik a vizualitás területével és a fentiekkel vegyítve alkotja meg képi világunk.

 

A FOTÓZÁSRÓL

Sokszor jön szembe velünk az a párhuzam, hogy ha valakinek profi gépe van, biztosan szép képeket is készít. Mint, egyfajta garancia.

Azonban a fényképezőgép önmagától nem tud alkotni. Nem ismeri a legelőnyösebb látószögeket, nem komponál magától. Nem tudja mi az a marketing pszichológia, vagy vizuális kommunikáció. Nem koncepcióban gondolkozik, nem érdekli a végredmény. Nincs szépérzéke és legfőképp: nincs lelke. Ez az ami nekünk viszont van, és amiért többek vagyunk, mint egy állványra állított eszköz.

 

Az egyedi látásmód, a tapasztalat és a háttérismeret az, amitől egy fénykép - az alkotója által - értékké válik.

RÓLUNK MONDTÁK

Dr. Somogyi Patrícia

“Imádom Ágit és a fotóit, olyan gördülékeny a közös munka, annyira profi minden tekintetben, hogy hálás vagyok, amiért három éve összehozott bennünket az élet. Fantasztikus, ahogy a tereket látja, az ország legjobb enteriőrfotósa! Ha ingatlaneladásról van szó, mindig tudja miként kell bemutatni egy lakást a vevő szemével. Olyan életérzést tud a képeivel megteremteni, amire nagyon kevesen képesek. Tökéletesek a részletfotói, olyan hangulatot jelenít meg, hogy bárki beleszerethet a látottakba.

Professzionális a hozzáállása, a szakmája iránti elköteleződése és maximalizmusa pedig példaértékű, megbízói legnagyobb örömére! Szívből ajánlom mindenkinek, aki igényes, minőségi és csodás fotók birtokába szeretne kerülni!”

Nyári Atilla

“Ági zseniális fotós! Képein az általunk megálmodott lakások igazi otthonokká válnak, melyekbe azonnal be szeretne költözni az ember. Precíz, pontos, megbízható, lelkiismeretes, tele van jó ötletekkel, észrevesz minden részletet, remekül használja a fényeket!”

Verhóczki Dóri

“Vannak szuper ötleteid? Saját stílusod? Nekem igen, viszont Ági és Pali, akik helyére tették a közös fotózásokon, hogy mi kell egy jó enteriőr fotóhoz és mi nem, mi a sok és mi a kevés. És tudod mikor azt érzed: jó kezekben vagy, jó hangulatban, konkrétan bele sem kell nézned a képekbe a munka során, mert úgyis tudod, hogy brutál jó lesz.”

Izmay Nikolett

“Ági munkáira öröm ránézni és nagy élmény az alkotása részesévé-részévé válni! Olyan értékeket képvisel szakmailag, valamint emberileg egyaránt, ami kivételes és számomra őszintén becsülendő.”