A FOTÓ

mint vizuális nyelv

Észrevétlenül is egész nap fényképeket nézegetünk. Lapozzuk újságban, nézegetjük Facebookon, pörgetjük Instagramon.

Vannak emberek, cégek, márkák akikről nem is olvasunk, kizárólag csak látjuk és az alapján ítéljük meg őket.

A szép fotó vizuálisan kielégít, sokszor észre sem vesszük, hogy reklám, mert annyira nekünk szól. Beleképzeljük magunkat, elhisszük, részese akarunk lenni annak, amit látunk. Ezek a célbaért fotók soha nem véletlenek. Azért működnek, mert mi voltunk a célközönség és elhitették velünk, hogy arra, amiről szól, nekünk szükségünk van.

SZOLGÁLTATÁSAINK

ELADÓ ÉS KIADÓ INGATLANOK FOTÓZÁSA

Legfontosabb ez esetben, hogy az érdeklődő valódi képet kapjon a lakás állapotáról és kinézetéről.

Személyes tapasztalatunk az, hogy egy megfelelően lefotózott lakást jóval hamarabb lehet eladni, vagy kiadni. Megmutatjuk az lakás sajátosságait, amire a vevő valóban kiváncsi (összenyíló terek, méretek, fény, kilátás, állapot), valamint fotóinkon átláthatóvá és egyértelművé tesszük az ingatlan összképét. 

Akár kiadásról, akár eladásról beszélünk, egy rendezett lakás, gyönyörűen befotózva azt feltételezi a tulajdonosáról, hogy magára igényes, rendszerető, megbízható személy.

35.000 Ft - tól
BELSŐÉPÍTÉSZET, LAKBERENDEZÉS, ENTERIŐR FOTÓZÁSA

Designer portfóliók fotózásánál nem az eladhatóság az elsődleges szempont, hanem a lakás alkotásként való bemutatása. Ez azt jelenti, hogy ez esetben nem a vevő fontossági szempontjai alapján készítünk képeket, hanem a Te szemeddel nézzük, mint alkotást. Így kreatív módon bemutatjuk a részleteket, bútorokat, textileket, fényeket és különleges megoldásokat is. A képeket tovább adhatod újságoknak, blogoknak vagy bármely más egyéb publikációra, valamint használhatod üzleti célra.

45.000 Ft - tól
DRÓNOS FELVÉTELEK

Házak, épületek kültéri fotózása esetében jóval hatékonyabb és látványosabb végeredményt ad a drón fotó vagy videó.

Átláthatóbb a lokáció, a közvetlen környezet és az épület jellege egyaránt.

60.000 Ft - tól
ONLINE TANÁCSADÁS

Ha bizonytalan vagy, hogy hogyan készítsd fel a lakásod a fotózásra, mi az ami megjelenésében segítheti az eladást, vagy a kiadást, írj nekünk és beszéljük át. Akár pár amatőr fotó és információ alapján segíteni tudunk.

 

Ha pedig vállalkozásod weboldalát készíted, vagy fejlesztenéd, a designerrel egyeztetve teljes képi megjelenést tudunk tervezni neked.

15.000 Ft - tól
HOME STAGING

A lakás styling már itthon sem ismeretlen dolog, azonban sokan abba a hibába esnek, hogy a home staging-et egy kalap alá veszik a rendrakással és takarítással, pedig ennél picit több ismeretet igényel.

A home staging célja az, hogy a lakás a lehető legnagyobb számú potenciális vásárlót vonzza úgy, hogy gyorsabban és lehetőleg drágábban tudd eladni azt. A styling maga arra fókuszál, hogy a belteret egy vonzó, kellemes produktummá alakítsa át, melyet mindenki magának érez / akar.

Szakértő partnereink segítségével, Te is a lehető legoptimálisabb módon felkészítheted lakásod az eladásra.

VÁLLALKOZÁSOK ARCULAT FOTÓZÁSA (ENTERIŐR, SZOLGÁLTATÁS, PORTRÉ), BRANDING

Jellemzően friss vállakozásokkal működünk együtt: szállodák, éttermek, cukrászdák, üzletek, magánrendelők, egyedi termékek készítői. A belterek enteriőr fotózásán túl elkészítjük az image fotókat a szolgáltatásról, valamint portrékat a csapatról.

Nagyon távol áll tőlünk minden ami beállított, mű, vagy egyértelműen 'reklámszagú', csak a természetes irány amiben hiszünk. Leginkább elkapott pillanatokat fotózunk lifestyle stílusban.

60.000 Ft - tól
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Ingatlanokhoz portfólió weboldal készítés is kérhető, akár több nyelvű is, mellyel tovább lehet növelni az eladás hatékonyságát és a lakás megjelenésének látványát.

60.000 Ft - tól

A KÉP ÜZENETE

Akár lakásról beszélünk, akár termékről, szolgáltatásról, vagy komplett weboldalról, a megfelelően és tudatosan elkészített marketingfotó a következőket határozza meg:

minőség

érték

célcsoport

stílus

Visszafordítva a hatásmechanizmust ez azt jelenti, hogy egy nem megfelelően elkészített fotóval,

a lakás veszíthet értékéből, a termék a minőségéből, a szolgáltatás nem éri el célcsoportját és egy weboldalnak nem lesz egységes összképe, stílusa. 

MIÉRT

MŰKÖDNEK

A KÉPEINK?

Mert mindig koncepcióban gondolkozunk, ezért a kép egyéni üzenetet hordoz és célbaér.