ELADÁSRA STYLINGOLT

LAKÁSOK

Home staging

A tudatos lakáseladás elengedhetetlen része a Home Staging. Ennél a lakásfotózásál kifejezetten a vevő fontossági sorrendje alapján, az ő szemével készítjük a képeket. Valósághűen ábrázolunk, mind látványban, mind színekben. Fotóinkkal a legeredményesebb és leggyorsabb eladáshoz segítjük az eladót. Visszajelzések alapján azt tapasztaljuk, hogy az általunk készített képekkel beleszeretnek a lakásba és nemhogy alkudnak, de adott esetben licitálnak, és a biztos vevő 1-2 héten belül megérkezik.

ELADÓ / KIADÓ BERENDEZETT ÉS ÜRES LAKÁSOK

Magánlakások

Eladásra és rövid-, vagy hosszútávú kiadásra rendszeresen fotózunk lakásokat magánszemélyeknek. Nagyon fontos, hogy ebben az esetben a lakás terei jól átláthatóak legyenek, valamint érzékeltessük a beeső fényt és egyéb pozitív tulajdonságokat , mint kilátás és lokáció.

ENTERIŐR, LAKBERENDEZÉS

Magazin fotózás

Minden enteriőrt más szempontok alapján fotózunk. Ha kifejezetten megjelenés a cél, akkor a legszebb, leglátványosabb oldalát mutatjuk a lakásnak, kiemeljük a különleges megoldásokat, a részleteket, az alkotó munkáját, a világítást. Kreatív látószögeket választunk és összképben a tökéletes végeredményre törekszünk.

DESIGNER PORTFÓLIÓK

Referencia anyagok

Belsőépítészek, lakberendezők, enteriőr stylistok munkáinak bemutatásánál elsődleges célunk az alkotó egyediségét, koncepcióját, elgondolásait bemutató fotósorozat készítése, ahol egyértelművé tesszük a rá jellemző stílusjegyeket. Emellett rendszeresen készítünk portrékat, vagy életképeket munka közben is.

MINTALAKÁSOK 

Katalógusfotózás

Egy-egy épülő többlakásos társasház mellé sokszor szükség van a lakásokról referencia fotókra, melyekkel hirdetni lehet a még készülő projekteket, vagy katalógusba referenciaanyagnak később fel lehet használni. Ilyenkor készítünk a mintalakásról egy sorozatot modellekkel, hogy az életérzést át tudjuk adni a potenciális vásárlóknak.

LAKÓPARKOK, ÉPÜLŐ PROJEKTEK 

Épületfotózás, drónfotózás

Elkészült és épülő lakóparkokról is gyakran készítünk fényépeket, jellemzően építtetők, vagy kivitelezők kérésére.

SZÁLLODÁK, PANZIÓK

Helyszín és szolgáltatás bemutatása

Azt hiszem egyik kedvencünk a szálláshelyek fotózása, a komplexitásuk miatt. A helyszín és a szobák bemutatásán kívül, a különböző szolgáltatásokról is készül sorozat. Itt nagyon erős a képi intuíció. A néző a hangulatképek által dönti el, hogy az élményt szeretné-e magáénak, át akarja-e élni amit lát. Emiatt különösen fontos szerepe van a vizuális nyelvnek. A fotó minősége és üzenete meghatározza a szálláshely kategóriáját és kvalitását.

EGYEDI TERMÉKEK

Babies on board

Dóri arra kért fel minket, hogy fotózzuk le prémium babatextil termékeit különböző enteriőrökben. Az volt az célja, hogy púderszerű hatása legyen a képeknek és kézzel készített egyedi termékei egyértelműen a minőséget sugározzák magukból.

Nappalijában alakítottunk ki egy üres sarkot, amit aztán minden kollekcióhoz újra átrendeztünk.

A képeken látható végeredményt közösen valósítottuk meg, itt aktívan résztvettünk a lakberendezés munkálataiban is.

RENDELŐK, SZÉPSÉGSZALONOK

Szolgáltatók

Rendelőkben, szépségszalonokban, magánklinikákon, az enteriőrfotózás mellett portréfotókat szoktunk készíteni a dolgozókról és image képeket a szolgáltatás bemutatásáról.

VENDÉGLÁTÓHELYEK

Szórakozóhelyek, éttermek, kávézók

Különösen szeretjük az éttermek, kávézók, bárok imagefotózását, amikor a hely hangulatát, jellegét kell visszaadni képekben. Mindig az alapján tervezzük meg a képi világot, hogy milyen célközönséghez szólnak majd a képek, milyen kategóriájú és árfekvésű a vendéglátóhely.

WEBOLDALAK

Teljes vizuális kialakítás

Niki prémium manikűr - pedikűr szolgáltatást kínál, melynek alapja a klasszikus elegancia és a természetesség. Arra kért fel, hogy ne csak a képeket, hanem az egész weboldalt mi készítsük el.

Nagyon aprólékosan és tudatosan választottuk ki a helyszíneket, kiegészítőket, beállításokat, színvilágot, utómunkát, de még a betűtípusokat is, hogy minden ezt sugallja és a végeredmény tökéletesen életszerű és hiteles legyen. 

A fotózáshoz a Déryné Bisztrót és a Budai Várat választottuk helyszínként, felhasználva a képi elemekhez az étterem miliőjét és atmoszféráját, a Budai Vár macskaköves utcáinak és többszáz éves falainak méltóságát.