top of page

HOME STAGING-ELT LAKÁSOK

Ingatlan beruházók

A tudatos lakáseladás elengedhetetlen része a

Home Staging. Ilyen jellegű felkészített lakáskoknál kifejezetten a vevő fontossági sorrendje alapján, az ő szemével készítjük a képeket. Valósághűen ábrázolunk látványban, színekben és megvilágítottságban egyaránt. 

 

Fotóinkkal a legeredményesebb és leggyorsabb eladáshoz segítjük az eladót. Visszajelzések alapján azt tapasztaljuk, hogy az általunk készített képekkel a vevők beleszeretnek a lakásokba.

051.JPG

ELADÓ / KIADÓ INGATLANOK

Magánszemélyek

Eladásra és rövid-, vagy hosszútávú kiadásra is rendszeresen fotózunk lakásokat magánszemélyeknek.

 

Nagyon fontos ebben az esetben is, hogy a lakás terei jól átláthatóak legyenek, valamint érzékeltessük a beeső fényt és egyéb pozitív tulajdonságokat , mint pl. kilátás és lokáció.

Eladó/kiadó lakásfotók
052.JPG

REFERENCIA ANYAGOK

Designer portfóliók

Belsőépítészek, lakberendezők, enteriőr stylistok munkáinak bemutatásánál elsődleges célunk az alkotó egyediségét, koncepcióját, elgondolásait bemutató fotósorozat készítése, ahol egyértelművé tesszük a rá jellemző stílusjegyeket.

Emellett rendszeresen készítünk bemutatkozó portrékat, vagy épp életképeket munka közben is.

Designer lakásfotók

MAGAZIN FOTÓZÁS

Publikált megjelenés

Minden enteriőrt más szempontok alapján fotózunk. Ha kifejezetten megjelenés a cél, akkor a legszebb, leglátványosabb oldalát mutatjuk a lakásnak, kiemeljük a különleges megoldásokat, a részleteket, az alkotó munkáját, a világítást. Kreatív látószögeket választunk és összképben a tökéletes végeredményre törekszünk.

KATALÓGUS
FOTÓZÁS

Mintalakások

Egy-egy épülő többlakásos társasház mellé sokszor szükség van a lakásokról referencia fotókra, melyekkel hirdetni lehet a még készülő projekteket, vagy katalógusba referenciaanyagnak később fel lehet használni.

 

Ilyenkor készítünk a mintalakásról egy sorozatot modellekkel, hogy az életérzést át tudjuk adni a potenciális vásárlóknak.

DJI_0365_edited.jpg
Drónfotók

ÉPÜLETFOTÓZÁS,
DRÓNFOTÓZÁS

Lakóparkok, irodaházak

Elkészült és épülő lakóparkokról, irodaházakró, vagy egyéb magáningatlanokról is gyakran készítünk fényépeket, drónfotókat, jellemzően építtetők, vagy kivitelezők kérésére.

SZÁLLODÁK, PANZIÓK

Helyszín és szolgáltatás bemutatás

Azt hiszem egyik kedvencünk a szálláshelyek fotózása, a komplexitásuk miatt. A helyszín és a szobák bemutatásán kívül, a különböző szolgáltatásokról is készül sorozat.

 

Itt nagyon erős a képi intuíció. A néző a hangulatképek által dönti el, hogy az élményt szeretné-e magáénak, át akarja-e élni amit lát. Emiatt különösen fontos szerepe van a vizuális nyelvnek. A fotó minősége és üzenete meghatározza a szálláshely kategóriáját és kvalitását.

EGYEDI TERMÉKEK

Lifestyle, branding

A social media platformok elterjedésének és népszerűréségének köszönhetően megváltozott a vizuális kommunikáció is.

Ezeken a felületeken nem reklámokat szeretne nézegetni a felhasználó, hanem inspirációt gyűjteni és közvetlenül kapcsolódni egy általa kedvelt márkához, vagy személyhez.

 

Így az itt megjelent fotóknak is ehhez érdemes igazodni, egy életérzést, hangulatot kell átadnia és fenntartani a folyamatos érdeklődést.

A lifestyle és branding fotók tökéletesen alkalmasak erre.

RENDELŐK, SZÉPSÉGSZALONOK

Szolgáltatók

Rendelőkben, szépségszalonokban, magánklinikákon, az enteriőrfotózás mellett portréfotókat készítünk a dolgozókról, valamint image képeket a szolgáltatás bemutatásáról.

VENDÉGLÁTÓHELYEK

Szórakozóhelyek, éttermek, kávézók

Különösen szeretjük az éttermek, kávézók, bárok imagefotózását, amikor a hely hangulatát, jellegét kell visszaadni képekben.

 

Mindig az alapján tervezzük meg a képi világot, hogy milyen célközönséghez szólnak majd a képek, milyen kategóriájú és árfekvésű a vendéglátóhely.

WEBOLDALAK

Teljes vizuális kialakítás

Egy weboldal tervezésénél nem csupán arra kell figyelni, hogy milyen tartalom jelenik meg rajta, hanem arra is, hogy hogyan.

A látogató első ránézésre, két kattintás után eldönti, hogy tud-e azonosulni azzal az összképpel amit lát. Ez összeadódik a képek stílusából és minőségéből, a betűtípusból, a színek harmóniájából, a logo kinézetből, a weboldal felépítéséből és használhatóságából, de a felsorolást a legapróbb részletekig lehetne folytatni.

Ezért extrém fontos, hogy egy website tökéletesen egyben legyen, önálló, megjegyezhető stílussal rendelkezzen és maximális felhasználói élményt nyújtson.

bottom of page