ELADÁSRA STYLINGOLT

LAKÁSOK

Home staging

A tudatos lakáseladás elengedhetetlen része a

Home Staging. Ilyen jellegű felkészített lakáskoknál kifejezetten a vevő fontossági sorrendje alapján, az ő szemével készítjük a képeket. Valósághűen ábrázolunk 

látványban, színekben és megvilágítottságban egyaránt. 

 

Fotóinkkal a legeredményesebb és leggyorsabb eladáshoz segítjük az eladót. Visszajelzések alapján azt tapasztaljuk, hogy az általunk készített képekkel beleszeretnek a lakásba.

051.JPG

ELADÓ / KIADÓ BERENDEZETT ÉS ÜRES LAKÁSOK

Magánlakások

Eladásra és rövid-, vagy hosszútávú kiadásra rendszeresen fotózunk lakásokat magánszemélyeknek.

 

Nagyon fontos ebben az esetben, hogy a lakás terei jól átláthatóak legyenek, valamint érzékeltessük a beeső fényt és egyéb pozitív tulajdonságokat , mint kilátás és lokáció.

 
052.JPG

DESIGNER PORTFÓLIÓK

Referencia anyagok

Belsőépítészek, lakberendezők, enteriőr stylistok munkáinak bemutatásánál elsődleges célunk az alkotó egyediségét, koncepcióját, elgondolásait bemutató fotósorozat készítése, ahol egyértelművé tesszük a rá jellemző stílusjegyeket. Emellett rendszeresen készítünk portrékat, vagy életképeket munka közben is.

 

ENTERIŐR, LAKBERENDEZÉS

Magazin fotózás

Minden enteriőrt más szempontok alapján fotózunk. Ha kifejezetten megjelenés a cél, akkor a legszebb, leglátványosabb oldalát mutatjuk a lakásnak, kiemeljük a különleges megoldásokat, a részleteket, az alkotó munkáját, a világítást. Kreatív látószögeket választunk és összképben a tökéletes végeredményre törekszünk.

MINTALAKÁSOK 

Katalógusfotózás

Egy-egy épülő többlakásos társasház mellé sokszor szükség van a lakásokról referencia fotókra, melyekkel hirdetni lehet a még készülő projekteket, vagy katalógusba referenciaanyagnak később fel lehet használni.

 

Ilyenkor készítünk a mintalakásról egy sorozatot modellekkel, hogy az életérzést át tudjuk adni a potenciális vásárlóknak.

LAKÓPARKOK, ÉPÜLŐ PROJEKTEK 

Épületfotózás, drónfotózás

Elkészült és épülő lakóparkokról is gyakran készítünk fényépeket, jellemzően építtetők, vagy kivitelezők kérésére.

 

SZÁLLODÁK, PANZIÓK

Helyszín és szolgáltatás bemutatása

Azt hiszem egyik kedvencünk a szálláshelyek fotózása, a komplexitásuk miatt. A helyszín és a szobák bemutatásán kívül, a különböző szolgáltatásokról is készül sorozat.

 

Itt nagyon erős a képi intuíció. A néző a hangulatképek által dönti el, hogy az élményt szeretné-e magáénak, át akarja-e élni amit lát. Emiatt különösen fontos szerepe van a vizuális nyelvnek. A fotó minősége és üzenete meghatározza a szálláshely kategóriáját és kvalitását.

EGYEDI TERMÉKEK

Lifestyle, branding

A social media platformok elterjedésének és népszerűréségének köszönhetően megváltozott a vizuális kommunikáció is.

Ezeken a felületeken nem reklámokat szeretne nézegetni a felhasználó, hanem inspirációt gyűjteni és közvetlenül kapcsolódni egy általa kedvelt márkához vagy személyhez.

 

Így az itt megjelent fotóknak is ehhez érdemes igazodni, egy életérzést, hangulatot kell átadnia és fenntartani a folyamatos érdeklődést.

A lifestyle és branding fotók tökéletesen alkalmasak erre.

RENDELŐK, SZÉPSÉGSZALONOK

Szolgáltatók

Rendelőkben, szépségszalonokban, magánklinikákon, az enteriőrfotózás mellett portréfotókat készítünk a dolgozókról, valamint image képeket a szolgáltatás bemutatásáról.

VENDÉGLÁTÓHELYEK

Szórakozóhelyek, éttermek, kávézók

Különösen szeretjük az éttermek, kávézók, bárok imagefotózását, amikor a hely hangulatát, jellegét kell visszaadni képekben.

 

Mindig az alapján tervezzük meg a képi világot, hogy milyen célközönséghez szólnak majd a képek, milyen kategóriájú és árfekvésű a vendéglátóhely.

WEBOLDALAK

Teljes vizuális kialakítás

Egy weboldal tervezésénél nem csupán arra kell figyelni, hogy milyen tartalom jelenik meg rajta, hanem arra is, hogy hogyan.

A látogató első ránézésre, két kattintás után eldönti, hogy tud-e azonosulni azzal az összképpel amit lát. Ez összeadódik a képek stílusából és minőségéből, a betűtípusból, a színek harmóniájából, a logo kinézetből, a weboldal felépítéséből és használhatóságából, de a felsorolást a legapróbb részletekig lehetne folytatni.

Ezért extrém fontos, hogy egy website tökéletesen egyben legyen, önálló, megjegyezhető stílussal rendelkezzen és maximális felhasználói élményt nyújtson.